achter de deur

In de donkere dagen van je leven word je soms geraakt door een lied of door een prachtige kunstwerk wat zomaar op je pad komt. De hele wereld gaat ogenschijnlijk gewoon door met leven, terwijl dat van jou volledig op z’n kop is komen te staan door een onverwacht bericht. Achter jouw deur gebeurt iets wat je niemand toewenst. En tegelijkertijd heb je er rekening mee gehouden. Maar als dat moment dan ineens daar is, dan ……………………………. dan heeft iemand voor jou de woorden gevonden die bij jou zouden kunnen passen.

Elk mens die hef zich 'm kruus te dragen
Opzich bennen die kruuzen precies eben groot
't verschil is; de iene hef der iene van piepschoem
En de ander die hef 'm van lood… ……………………………

| Daniël Lohuus - album Allenig IV - |

Schoonheid van muziek, kunst, woorden en liefde kan de deur voor je openen om een nieuwe balans te vinden in je leven.

achter de deur_klein.jpg